Notaris.be - Contact

Zit je met vragen? Op deze pagina vind je de contactgegevens van de verschillende diensten en personen die je verder kunnen helpen. 

 

Persvragen

Ben je een journalist of werk je in de mediawereld en heb je een persvraag? Neem dan contact op met onze persverantwoordelijke bart.azare@fednot.be

 

Vragen over de Vastgoedbarometer

Heb je vragen over de trends van de vastgoedmarkt of de Vastgoedbarometer van Notaris.be? Neem contact op met bart.azare@fednot.be.

 

Voordracht organiseren

Ben je lid van een vereniging, stichting, school, of een andere organisatie en wil je een voordracht organiseren over een juridisch topic? Stuur dan een e-mail naar voordrachten@fednot.be

Wij onderhouden nauwe contacten met verschillende notarissen, waardoor wij je efficiënt kunnen helpen bij het organiseren van een voordracht. Wij kunnen ook ondersteunend materiaal voorzien zoals brochures of infofiches. 

 

Events en beurzen

Als je een event of een beurs organiseert en je de aanwezigheid van Fednot of notarissen wenst, mag je contact opnemen met Sandra Ichtertz door een e-mail te sturen naar ichtertz@fednot.be.

 

Sociale media

Zin om helemaal op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes? Abonneer je dan aan onze Facebook-, onze Instagram (@notaris.be)- en  Twitterpagina (@Notaris.be).